Translate

söndag 1 januari 2023

Tvära kast i 2022

Vilket år vi har haft .... det har varit tvära kast mellan sorg, stolthet, styrka, gemenskap, omtänksamhet, lärdomar, resor och glädje! 

Året började med att vi fick ta farväl av älskade lilla Samantha och sorgen var STOR 💔 sorgen var tung men den byttes ut av framtidens hopp när Saga blev parat i slutet av januari och Saga och Cozys små äventyr kom till världen i slutet av mars 🥰. Det blev lite lättare att leva med sorgen när jag tittade ner i valplådan, men saknaden finns kvar ❤

Vi har tränat, tävlat, gått kurser, har jobbat med olika saker och utvecklas på många plan och haft många mysstunder med våra älskade schappar. Allt min valpköpare gör och har gjort under året har lika stor betydelse. 

Det var en stor glädje att träffa många från By Frost gänget under året och nästa år blir det en ny kennelträff eller kanske 2!! Det var en stor glädje att se många testa på vallning hoppas att fler känner sig sugen på att prova på. Kul att även många testade på den ädla sporten i Danmark. 

Under året har vi fått 4 Danska Championat, 1 svensk Championat, flera titlar, flera BIR (BÄST I RASEN) flera BIM (BÄST I MOTSATT KÖN), det har blivit ett BIS (BÄST IN SHOW alla raser) och BIS valp och BIS 1a och 2a uppfödareklass. Det har blivit många 1a placeringar i uppfödareklass, flera Nordiska CERT, flera CACIB (internationellt  CERTIFIKAT), 1 internationellt championat, BPH (mentaltest), 2a bästa tik i Holland på deras jubileums utställning, vinst på Joe Kat Show i Holland, flera vinster och fina placeringar i agility och pinnar, diplom i agility, uppflyttningar till högre klasser i agility och rally. Och flera är på god väg även i lydnad, spår och inom vallning. 

Kära By Frost's ni är fantastiska alla 🥰 jag ser verkligen framemot 2023 .... ta nu hand om er och era hundar även under 2023 och tusen tusen tack
för ett fantastiskt år...nu taggar vi 2023!! 

Kram och GOTT NYTT ÅR från alla oss till alla er! 

Saga, Moa, Donna, Troja och resten av Ingvarsson/Frost  familjen🥰

Här kommer ett axplock från årets händelser: 











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Besök

Årets första stora utmaning

Då var vi igång! Här ser ni pojkarna Aramis och Niki som klarade utmaningen perfekt. De är precis fyllda 9 månader m...