Translate

torsdag 12 januari 2023

Backar lite i tid! Slut augusti och september

Jag backar tiden till den augusti och september 2022...det har hänt så mycket härligt så det bara måste berättas! En del av Sagas valpar från mars 2022 har verkligen visat framtassarna i ringarna det har blivit många BIR (BÄST I rasen) och även BIG placeringar. Alla har gått valpkurser och de utvisar en god portion arbetsvilja. Några har även testat på att valla med stor framgång trots deras unga ålder. 
Delar av familjen har varit samlat vid olika tillfällen och vi har haft många trevliga möten och besök. 
Här är det Charlie som bor i Canada som visat upp sig på utställning och fick hans första CERT han har på grund av pandemin inte varit ute och tävlat så mycket.
I slutet av september var vi ett gäng som åkte till Falsterbo på utställning och det resulterade i all Donna blev BIR och dotter Moa 2a bästa tik och klapp hennes första CERT. By Frost Magic Maranello tog hans andra CERT och blev 2a bästa hane 🥰
Ett annat gäng ställde deras hundar i Ballerup och där gick det också som tåget By Frost Amarena blev BIR,  By Frost Pistacchio tog CERT och CACIB och By Frost Lucky Lusso tog CERT och blev 2a bästa tik. Jag säger bara WOW!! 

Duktiga alla ...kennelmatte sträcker lite på sig 💞 

Fortsättning följer nästa avsnitt handlar om vår kennelträff i september 😊

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Besök

Årets första stora utmaning

Då var vi igång! Här ser ni pojkarna Aramis och Niki som klarade utmaningen perfekt. De är precis fyllda 9 månader m...