Translate

söndag 31 juli 2022

Träning, vila, måla, umgänge check!!

Vilken underbar helg!! Välbehövlig vila och lugn och ro för alla. Långa promenader i naturen när värmen inte varit för jobbig för hundarna. Mopsen Bibbi har hängt med några gånger. 
Idag rullade hon sig i något som INTE luktade så gott 🤣🤣

Jag kom på att det kanske var lönt att träna hundarna lite i agility då de snart ska tävla. I eftermiddag drog vi till Ystad Brukshundklubb för lite agilitytäning!! Och jag måste säga att alla inklusive Bibbi var jätteduktiga. De har verkligen vilat sig i form. Moa fick testa en massa tunnlar men hon ville heller göra som de stora flickorna och hoppade hinder. Hon höll på som hon inte gjort något annat hela hennes korta liv. Moa är en glädjespridare och ett energiknippe av rang!! 
Fick några nya stolar som min far gjort. De fick idag lite grundfärg och snart ska de målas färdiga och stå på vår morgonfika plats i trädgården. 
Nu är det alldeles snart natt ni natt för oss...Imorgon väntar en ny dag med jobb och träning av tjejerna!! Ska försöka fotografera dem imorgon hann inte idag då jag tränade 5 hundar och fokuset var på dem 😉

Ha en skön vecka vi ses när vi ses ❣️




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Besök

Årets första stora utmaning

Då var vi igång! Här ser ni pojkarna Aramis och Niki som klarade utmaningen perfekt. De är precis fyllda 9 månader m...