Translate

söndag 16 januari 2022

Längre tysnad som bryts nu!!

Förlåt för tystnaden!! 

Vi har gått genom en jobbig tid. Vår grand old lady Samantha har haft det dåligt och våra ansträngning för att underlätta för henne har varit många! Fokuset har 100% varit på hur vi skulle ta oss genom dagarna! Nyåret gick fint för hela flocken inga rädslor hos någon ej heller Samantha som är skotträdd - på grund av hennes dövhet fixade hon det ihärdiga smällandet tack och lov - de andra 4 brydde sig inte alls trots att bomberna ibland var VÄLDIG ihärdigt och typ i vårt vardagsrum sooommmm jag hatar allt vad som har med raketer och dylikt att göra!!! 

Alla andra hundar från mig fixade eländet men de har också kloka ägare som fixar en miljö som är hundvänlig!! 
Men Samantha mådde inte bra av andra skäl och vi fick erkänna att det var dags att släppa henne vidare till andra sidan, hur ONT det än gör för oss så är det ALLTID hunden som går före allt annat!! 

Den 12 januari tog vi farväl till denna lilla tjejen nästan 14 år gammal....saknaden är TOTAL och tåranar bara rinner men förhoppningsvis byts tårarna ut med ett leende när vi orkar minnas allt roligt vi gjort tillsammans med bästa Samantha ❤ tänka att våra hundar fyller så mycket i våra liv ...det var väldigt tomt när vi kom hem och Elin ville att vi skulle köra till Samanthas favoritplats så vi hämtade de andra hundarna och drog till Haväng. 

Vi pratade, grät och log ibland när vi tänkte på Sammy - hon var unik på alla sätt och vår första egna kärlek i hundvärlden. 
Solen kom fram precis som vi kom ner på standen och det kändes som att Samantha var med oss och sa att allt var okay nu 😭😭❤ - fast vi INTE ville erkänna för oss själva att hennes dagar på jorden var slut  - denna biten av hundägandet är den tuffaste då man måste släppa taget av respekt för hunden. 

Tack för alla år Samantha tack för allt du lärt oss - du kommer för alltid att ha en speciell plats i våra hjärtan ❤
Flyg över de himmelska ängarna och hälsa alla våra schappekompisar som finns där! Vi ses igen!! 

RIP Samantha ❤



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Besök

Årets första stora utmaning

Då var vi igång! Här ser ni pojkarna Aramis och Niki som klarade utmaningen perfekt. De är precis fyllda 9 månader m...