Translate

måndag 7 februari 2022

Från förtvivlan till framtidshopp

Nu har det gått en tid efter att vi tog farväl av Samantha - och fortfarande är saknaden stor. Men livet går vidare och man får leva med sorgen och börja leva på minnerna. 

Det blev tvära kast!! Från förtvivlan till att Saga gick ordentligt i löp och naturligtvis började all fokus vara på henne  ........tror att hon har dröjt då det varit oroligt i flocken under tiden Samantha inte mådde bra. 
Efter progesteronprover och planering för en resa som åter skulle planeras i minsta detalj på grund av pandemin - började vädret ställa till det en mega storm var på intågande och det var varningar utfärdade i stora delar av Sverige och Danmark. Stormen kom och alla broar stängde och jag kände på mig att Saga var VÄLDIGT nära höglöpet mamma Mia!!! 
Måndag morgon kl 0800 hängde jag på låset hos veterinären för att kolla om hon var klar ....och svaret var JAAAAA KÖRRRRR!!! Det är NU NU NUUUU!!! Efter en massa fix och trix med jobbet kunde vi dra iväg. Det stormade fortfarande men broarna till Danmark var åter öppna och bilen var packat och klar för avfärd!! Magkänslan var helt rätt Saga höglöpte!! 

Kl 2200 kom vi hem till hanhundsägaren och kl 2230 var parningen klar ...pyyyyy kl 2330 låg Saga och jag i sängen och pustade ut vi hann!!!
Killen som jag valt till Saga heter Cozy (Camagis Kody) VILKEN underbar pojke en riktig gentleman 💙 och tillsammans med  Helle hans ägare är de ett superbra team VILKEN arbetsmaskin han är såååå mycket will to please. 
💙💙💙💙

 Dagen efter på förmiddagen gjorde vi lite sightseeing och shoppade lite innan vi åter skulle träffa Cozy och Helle. 
Som ni ser på bilderna stormade det fortfarande och nu kom det information om att det snöade kraftigt hemma i Sverige och att vägbanorna var glashala. 

På eftermiddagen träffades vi igen och det blev ytterligare en parning och efter en god kopp kaffe och massor av prat om allt möjligt drog Saga och jag hemåt!! 

Nöjda och trötta anlände vi Sjöbo kl 2300.

 Pyyyyyy nu är det bara att vänta och se om Saga har några godingar i magen 🙏🤞🤞

Livet återgått det det vanliga med jobb, träning, tävling och skogspromenader. 

Ha en härlig dag!! 
Kram från Saga och mig 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Besök

Årets första stora utmaning

Då var vi igång! Här ser ni pojkarna Aramis och Niki som klarade utmaningen perfekt. De är precis fyllda 9 månader m...