Translate

fredag 13 augusti 2021

livet går vidare

Nu fokuserar vi på oss! De vuxna hundarna har fått stå tillbaka under tiden valparna var här och nu är det deras tur! 

Under tiden vi fokuserar på våra egna hundar så får vi rapporter om hur det går med By Frost hundarna och det är jag supertacksam för! 

En har varit på husvagnssemester, en har fått gå med får, en gör stan i Stockholm och är med på jobbet, en har varit på semester vid havet, 2 har hittat varandra och har haft en lekstund, en har gått skogspromenad med Bibbi, 3 har börjat löpa för första gången och andra tränar agility, tävlar i lydnad, går på ringträning och tränar rally mm mm - med andra ord livet leker för By Frost barnen och det glädjer mitt uppfödarhjäfte

Anders har köpt en "van" som han kallar den - Leffe är dens namn och är en ombyggd skåpbil. Det finns inte riktigt plats till 5 hundar och mig, så när Anders drog i väg i helgen bestämde vi att jag skulle komma frukosten. Jättetrevligt!! 
Det en promenad vid havet och sedan hem och fixa annat. Supermysig söndag! Det blev även tid till lite utbildning av en valpköpare....hoppas att informationen kommer till nytta 😉
Nu är det helg igen och vi ska så smått börja träna lite agility med tjejerna och sedan ska vi träffa Enzo på söndag. Ska bli riktigt kul! 

Trevligt helg alla! Kram kram 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Besök

PÅSK 2024 och roadtrip

Årets första tripp med husbilen 🥰 GLAD PÅSK alla därute!  Kram på er 🥰🐣🐣