Translate

torsdag 25 februari 2021

Soool och värme i luften

Skön dag där vi bara har slappat och fixat! 
Vi började med att tvätta bilen den var mera grå än svart 🙈 tankat och tömt mattorna för grus....det blev en del!! 

Sedan blev det en runda till stranden där hundarna fick springa av sig och busa. Samantha som varit lite låg några dagar fick fart under tassarna och det var skönt att se henne springa i sanden och gnugga sig som vanligt. ❤ Hon hör verkligen dåligt och hon är lite förvirrad men än hänger hon med på ett positivt sätt. 
Det var hela 14 grader i luften även vid havet och vi njöt tills vi blev bortvisat/attackerat av en ilsken danska som ansåg att hon ägde stranden.....men där gick hon bet på hennes eget språk 😉😉🤣🤣🤣 lite kul att kunna svara så att det INTE går att missuppfatta 😉 och att känna till alla regler vad gäller hund på stränderna här i trakten!! 

Sedan blev det hemfärd och lite pälsvård för Donna som skulle snygga till sig inför hennes kommande kavaljer 😉 Samnatha fick också en runda med borsten. En gammal hunds päls behöver lite extra omsorg. 

Huset städades, vädrades och tvätten hängdes ut det känns alldeles fantastiskt att det äntligen känns som lite vår I luften 🌱 men än ropar jag inte hej det kan vända snabbt....men vi körde lite carpe diem idag 🥰

Hoppas att ni också har haft en fin dag ❤ 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Besök

Årets första stora utmaning

Då var vi igång! Här ser ni pojkarna Aramis och Niki som klarade utmaningen perfekt. De är precis fyllda 9 månader m...