Translate

onsdag 24 februari 2021

En helt vanlig onsdag

Upp med tuppen och iväg på en morgonrunda innan frukost sköönt! 

idag hade vi sällskap av 2 storkar som spankukerade runt och mumsade i sig deras frukost. 

Vi börjar lägga de mera detaljerade planerna inför den kommande parningen och allt runt om som det berör. Jag gillar att ha koll på läget när det kommer till hundarna, med annat är det inte så viktigt allt löser sig med eller utan en plan (oftast 😉)

Idag fick jeg besök på jobbet av en lite kille. Enzo kom på spontanbesök.
Matte tyckte att han behövde lite pepp då han just nu lider av en mega tandförlust och ömmar i munnen. Jag tog en titt och jaaa där var det löst och fattades en massa. Det ska bli skönt att slippa de sylvassa små tänderna. Enzo var verkligen på puss humör så vi hade ett litet pusskalas på parkeringen. 

Matte berättade att han hade haft en konstig reaktion på en eftermiddags/kvällsrunda. Han som alltid älskar att springa fritt och busa, började bli orolig och grydde...konstigt??? Men när Marie-Luise kollade marken såg hon stora tassavtryck i snön och på marken så förmodligen har vargen gått där. Enzo tyckte att de kunde avsluta rundan och springa hem. Kopplet åkte på och hemma igen blev han sig själv igen. 

Vi har fått 3 vargar som har etablerat sig här i området 
och det skapar debat såklart och en liten valp kan nog bli lite förbryllad av doften av varg om det nu var det?! Men nu är de här och vi får forhålla oss till det. 

Idag satt jag ute och åt lunch men nu kallar jobbet och lunchen är slut.
Ha en fortsatt trevlig dag och njut 🥰

Kram kram 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Besök

2024 första vårmånad

Mars 2024 de 5 glada tjejerna njuter av att ljuset kommit tillbaka och vissa dagar har vi kunnat sitta i trädgården och fikat.  ...