Translate

torsdag 3 december 2020

Snö

Snö i Sjöbo och "ljuset kommer" tillbaka 🥰 

Idag var de små ute en kort sväng på förmiddagen. Det var kallt och lite blåsigt så vi fick avsluta vistelsen efter en kort stund i trädgården. Saga var i toppform och ville sätta fart på hennes barn superleksen och busig hon är med hennes egna barn som hon varit med de valparna som är Trojas och Donnas. Det värmer långt långt in i hjärtat att se henne med de små. 
I eftermiddag började de dryssa från himlen små små snöflingor föll och senare kom det mera snö. Nu är trädgården vit och jag hoppas på att snön smälter tills imorgon så vi åter kan fortsätta socialiseringen av de små. Annars får det bli en kort runda i bilen med mamma. Vi får se!! 

Ikväll testade vi fläskestegen inför  kommande julfirande och vad passade bättre än att smaka det goda vinet vi fick för snart 2 år sedan. En fantastisk flaska rött som vi fick av Gigi. Flaskan med den finaste etiketten man kan tänka sig ❤ Gigi ska snart bli storasyster till en liten tjej som ska hämtas i december. En tjej som är sååå efterlängtad av alla i familjen - det är en STOR glädje för mig, valpen och finaste Gigi med familj ❤ 
Ha en skön kväll. . Vi ses! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Besök

Årets första stora utmaning

Då var vi igång! Här ser ni pojkarna Aramis och Niki som klarade utmaningen perfekt. De är precis fyllda 9 månader m...