Translate

söndag 11 oktober 2020

Regning söndag!!

Det finns fördelar med det mesta. Även dåligt väder! 
Idag hade vi sovmorgon och det var superskönt! Med en frukostmacka i näven och en flaska vatten drog vi iväg på vår första rastrunda. Första, andra och trejde stället vi tänkte går var det fullt av svampplockare eller också pågick där jakt, det är ju den tiden, så vi drog vidare till Fyledalen, där det var tomt. Vi hade säkert hela denna vackra dalen för oss själva vilket är ljuvligt. Efter denna sommaren är det en bristvara att få ha våra smultronställen för oss själva! 

Hundarna sprang lyckliga runt och kollade in allt och trots regnet och kylan i luften njöt vi av vår runda i den vackra naturen. Hösten har tagit sitt grepp om Skåne och det är så vackert här. Att bara dra iväg och njuta av tystnaden och höra regnets droppar landa på marken är GULD! 

Igår hade vi besök av härliga människor som visar ett genuint intresse av rasen schapendoes och flickorna blev väldigt ompysslad och njöt av uppmärksamheten. 

Idag blir det pälsvård för Troja och Sammy - det behövs!! Inte helt säker på att de tycker det samma 😉 - men så får det bli! 

Nu stänger vi dörrarna för flera besök och börjar fokusera på det som komma ska! Saga mår fortsatt utmärkt. Sover lite mera, äter lite mera och ligger nära mig när hon vilar! Leker mindre då tyngden i magen trycker på när hon vill göra hennes schapperusningar. Nu får tiden gärna gå fort fram till att valparna kommer!! 
här har ni lite bilder från vår morgonvandring! 

Till er som tillsammans med oss väntar och längtar efter att valparna föds - ha tålamod! De förväntas komma till världen sista veckan i oktober ❤ Framöver kommer jag att lägga allt mitt fokus på den händelsen och hör av mig när jag kan.

Gå nu ut, trots regnet det är så VACKERT missa inte naturens gåvor såhär års - ha en härlig söndag 🥰

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Besök

Ooppsss they did it again!!

Japp vi har slappat!! Krukorna ute är rensande, växter utplanterade i rabatter och allt är nu redo för vintern! All sommarpynt är undanröjd ...