Translate

söndag 12 juli 2020

Skön helg !

Igår hade vi besök av Nelly, Sheila, Minya, Evita, Birgit och Bibbi det blev mycket hundsnack, fika och sköna promenader i skogarna runt Sjöbo. 8 hundar i skön harmoni och vi tobenta hade några härliga timmar tillsammans. 
Idag söndag valde Anders och jag att ta en runda till Romeleåsen. Ställde bilen vid The Louge och påbörjade vår vandring i den vackra skogen. Bitvis var det en utmanande terräng för en "dansk Skåning" . Den högsta punkten ligger på 186 meter ...ja ja jag vet kanske inte så "högt" men man fick ta i för att ta sig upp dit. 
Väl på toppen tog vi en fikapaus och fick sällskap först av 3 mysiga flickor som frågade snällt om de fick klappa hundarna. Efter en stund dök även föräldrarna upp och det blev till en lååång stund med mycket prat om hundar/schapendoes och resor  - sikken mysig familj. Att ha hund leder till många trevliga möten med människor som man annars inte hade haft tillfälle att prata med. Samantha fick "nästan en ny familj" då en av flickorna höll hårt i kopplet när vi skulle gå vidare 🤣🤣 så gulligt!! 
Skåne är fantastisk! 

Ha en skön kväll! Kram på er! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Besök

Årets första stora utmaning

Då var vi igång! Här ser ni pojkarna Aramis och Niki som klarade utmaningen perfekt. De är precis fyllda 9 månader m...