Translate

onsdag 1 december 2021

Konstigt väder!!

Idag var det snöstorm i Skåne 
För människor som är från den norra delen av Sverige ser det kanske som sommar 😉🙄 men här är det allvar!!  Idag var jag på väg till ett nytt uppdrag som behöver min hjälp tacksam att jag hann få på vinterdäcken innan ishalkan drog in. 

Vädret pendlar från minus på nätterna till plus och regn på eftermiddagarna och det i kombination med frost på nätterna bäddar för ishalta på natten  och på morgonen när vi är på g - när vi tassar iväg är det halt VÄLDIGT halt.
Tjerna ÄLSKAR snön och är i sitt esse de springer, skuttar, snurrar och hoppar som kängurun ....och doften av får gör dem helt galna och letar och letar 🤣🤣🤣 men hagen är tom. 
Imorgon är en ny halkig dag....ta det lugnt alla skånska vänner det är svinhalt 🙈🙈 
Imorgon ska hemsida få en uppdatering...det behövs då flera valpköpare har visat framtassarna I olika sammanhang under 2021 trots att pandemin har stoppat oss från  många planerade aktiviter bland annat en resa till Holland 🤢 är så trött på att viruset satter oss i denna situationen men allt är utom vår kontroll.

Sov gott ...vi kanske hörs imorgon? 
Kram Helle3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Besök

Längre tysnad som bryts nu!!

Förlåt för tystnaden!!  Vi har gått genom en jobbig tid. Vår grand old lady Samantha har haft det dåligt och våra ansträngning för att under...