Translate

torsdag 18 november 2021

Vilka hundar!

I helgen var det utställning I Herning! 

Flicka, Myra, Gigi och Aslan deltog lördag och söndag och vilka fina resultat 👏👏👏👏 jag är totalt fjollig över så duktiga de alla är - äldsta är 2,5 år och yngsta precis året gammal. Lilla Myra/By Frost Lucky Lusso charmade åter domaren och kammede hem ytterligare 3 titlar Nordisk Juniorvinnare, Dansk Juniorvinnare och Dansk Vinnare 2021 .....denna lilla tjejen har nu 6 titlar bara 1 år gammal och född under en pandemi (vilket har betydd minimalt med aktiviteter)
Men vi är sååååå stolta över alla fina resultaten under helgen. Själv fick jag vara hemma och ta hand om hem och hundar. Lördag hade jag en liten tjejkväll. Det var så mysigt Moas syster Molly med matte kom bland annat på besök. Det blev mycket prat om lite allt möjligt och många skratt. Moa och Molly njöt av att få leka. 

Anders åkte på konsert med en kompis och deltog sedan senara på kvällen. Tidigt söndag morgon blev vi väckta av att larmet i affären gått 😡 vi hade åter haft inbrott i affären....vi blir så ledsna, arga och uppgivna!! Men vi tog hundarna och gick en runda för att rensa skallen för att få distans till oron, ilskan och frustrationen.och dessutom var det farsdag..  ingen bra start men vi gjorde något positivt av dagen och lät inte de dåliga känslorna ta överhand. 
Sikken tur att vi har hundarna som alltid är på gott humör och får oss att komma ifrån allt. 

Ny vecka med full rulle på jobbet - julskyltningen står för dörren. Vi jobbar hårt för att hinna bli klara till första advent (hoppas bara att vi hinner få i en ny ruta 🤞). Men allt löser sig - vi tittar åter framåt och tänker positiva tankar! 

Ha det bäst 🥰 kram Helle 

Ps: spänningen stiger här ....många saker på g 😉 - vi håller alla tummar och tassar för positiva besked 🙏 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Besök

Julskyltning, resa till Umeå och valpmys

Då var det dags för Elin att återvända till studierna och lägenheten i Umeå....Saga fick en hejdåpuss och Moa följde med in på f...