Translate

fredag 16 april 2021

Nu väntar vi igen 😉

I väntanstider ..... hoppas vi 🤞 

Tillbaka i vardagen väntar de dagliga sysslorna och jobbet. Nu passar vi på att träna alla hundar och ge alla mycket uppmärksamhet för snart blir det en lugn period med mindre aktivitet. 

Ultraljudsundersökning av Donna är bokat och därefter börjar en lång väntan för många av oss. Det finns många som visat intresse i en valp efter Donna och det har blivit många telefonsamtal och mail den sista tiden - men vi får alla ha tålamod! 

Det är fortfarande frost på nätterna och vinden är kall - längtar så efter lite värme i luften så att vi kan sitta ute och njuta av trädgården och att få klippt min oliv och citrusträd samt att få planterat de sista blommorna i deras krukor. 

Imorgon blir det vallning tillsammans med Nelly, Sheila och co och söndag blir det en sväng I skogen med Anna och Anders. Fikakorgen ska laddas och det blir säkert lite grillning också 😉 det är något med män och eld som jag inte riktigt förstår 😉🤣🤣
Ha en trevlig helg! 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Besök

3 veckor med Donnas valpar

Nu bor vi i köket och där trivs vi! Hänger med på allt som  händer, men vilar mest!  Klorna är klippta igen och de är vägda alla...