Translate

söndag 31 januari 2021

Helg med möten och pälsvård

Varit en intensiv helg men också tid för återhämtning! 
Igår var blev det ett underbara återseende med Luca och matte Caroline och besök hos Enzo med matte Marie-Luise och husse. 

finaste Luca (By Frost Snowflake) var lycklig över att få träffa familjen igen, det var ett tag sedan 💙 alla hundar lekte och Caroline och jag fick tid att prata om lite allt möjligt. Härligt att se hur deras hem börjar ta form efter deras önskemål och behov. 

Efter besöket drog vi iväg till Blentarp för att besöka Enzo (By Frost Magic Maranello) och hans familj...även där blev det ett kärt återseende. Han är alldeles ljuvlig och busig lille Enzo. Mamma Saga var på bushumör och visade hennes son hur man gör 😉😉🤣🤣 
Det blev även en runda på ängen nära Enzos hem och alla lekte och hade kul i den fina vintervädret 
Väl hemma igen blev det lite vardagsfix med att rensa gardrober och matlagning.

Idag söndag blev det en lång runda i Snogeholm med fika. 
Och tjejerna lekte och röjde i snön 
Vid hemkomst fick de torka upp och sedan blev det pälsvård för alla 4. Samnatha trivs inte alls med pälsvården. Öm i kroppen/huden och känner det belastande, men det gick även denna gången - vi har hittat en modell/sätt som passar oss båda. Så pälsen finns kvar ett tag till åtminstone. Hon är en seg gammal tant ❤ Danmark vann handbolls VM inte illa andra året på raken. 

Nu blir det dammsugning och kvällsrunda med de fluffiga ha det underbart kram från oss 🥰



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Besök

Nästa utmaning agilitytävling och uppvisning

Vilka härliga hundar vi har ❤️❤️❤️❤️❤️ fast denna gången var det endast Moa och Donna som tävlade. Troja har gått i pension, Sag...