Translate

lördag 12 december 2020

Full fart och lite till!!

De är aktiva småttingar och när de kommer ut är de så lyckliga och nyfikna till tusen. Nya upptäckter varje dag. De har åkt bil på dagen och när det er mörkt. Gått lite i koppel och blivit granskade från nos till svanspets och det händer MASSOR varje dag. De visar nya sidor hela tiden och det är superkul att sitta där och iaktta dem när de ger sig ut i "världen". 

De är ute flera om dagen. Det är så fuktigt och kallt vilket betyder att de lätt fryser. De känner inte kylan då de springer som "tokiga" men det syns. 

Nu är granen på plats och pyntat och jag passar på att ligga en stund på soffan (händer ytterst sällan) alla tjejer och killar sover med tassarna I luften efter dagens utmaningar. Huset är städat och nu ska jag bara njuta - ikväll blir det lasagne och sallad till middag ...mums önskar att vi kunde dela middagen med våra Hollänska vänner Edwin, Jay och Ursula, Sagas syster Yutas familj (Edwin som inte äter ost, tycker om min lasagne och vi har det som tradition att vi serverar lasagne när de kommer på besök) 

Lite bilder från idag 😊
Ligger och slappar 😊

Ha en skön lördagkväll kram från mig 🥰



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Besök

2024 första vårmånad

Mars 2024 de 5 glada tjejerna njuter av att ljuset kommit tillbaka och vissa dagar har vi kunnat sitta i trädgården och fikat.  ...