Translate

fredag 13 november 2020

På benen

Nu testas benen på riktigt och flera av valparna visar speciella skills i att gå egna vägar och testa benen....och JAAA de fungerar 🤣🤣🤣 

Som vanligt fylls tvättmaskinen och torktumlaren går varm och medans jag håller på med tvätten kommer Anders och säger....duuuuu vet du att de små är på rymmen? Nääää sa jag de ligger med Saga (för 10 sekunder sedan) men nix han hade rätt några var på väg över golvet i bästa vingliga stil 🤣🤣🤣 det var bara att plocka upp rymlingarna och stoppa ner dem i valplådan igen! Känner på mig att jag inom en vecka kommer att få ha lite extra koll på dessa småttingar - de kommer att ha full fart inom det närmsta. 

Saga fick idag en genomkamming och det är bara att inse att den vackra pälsen snart är en saga blott, men så är det när kroppen är klok och låter all näring gå till valparna. Men den kommer som tur är tillbaka. Jag är ju som ni vet INGET fan av schappar som inte får behålla deras päls! Den har en funktion den saken är vetenskapligt bevisat oavsett vad folk säger!! 

Idag fick vi ytterligare ett resultat för en By Frost avkomma som blivit höft och armbågs röntgat. Lilla Alma är frisk som en nötkärna och har även blivit ögonlyst. Även den undersökningen utvisar att det inte finns några ärftliga sjukdomar på ögonen. Det är alltid nervöst  innan vi fått den officiella avläsningen. Men nu är det klart och det känns så roligt och skönt. 

Förra veckan var det By Frost StracciatellaI/Ida som fick hennes fina resultat på armbågar och höfter en avkomma efter Donna. Vi har mycket att fira denna helgen, men det blir ett lugnt firande.

De små har börjat höra - det märks då de reagerar på olika ljud men vi får se hur pass detta sinnet har utvecklats. Just nu låter de små. Hungriga igen tror jag 😉😉

Over and out from Dog City 🥰 ha en trevlig helg! Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Besök

Årets första stora utmaning

Då var vi igång! Här ser ni pojkarna Aramis och Niki som klarade utmaningen perfekt. De är precis fyllda 9 månader m...