Translate

lördag 14 november 2020

Ny upplevelser och utmaningar

Jag är så GLAD för mina hundar ❣ 

Det råder trygghet och tydlighet bland våra hundar. Saga visade tydligt att det idag var ok för Troja och Donna att hälsa på valparna  och Saga var helt cool med det. Donna är nog den som är mest intresserad av att få hjälpa till med att ta hand om de små. BÄSTA Donna ❤ du är en supermamma av rang! 

Saga pysslar om de små och Donna ligger redo att få hjälpa till och alla inklusive valparna älskar de andras närvaro då de möter dem med öppenhet och nyfikenhet. 


Elin är en stor hjälp och duktig på att socialisera och ta hand om de små. 

Det känns som att hon är uppväxt i en valplåda, men hon har varit med länge och har fått ta ansvar för valpar länge,  längre än jag haft kennel. Genom åren har varit mycket passning och städning efter småttingars framfart och Elin har full koll på det som bör göras ❤ en av tjejerna är redan en favorit men hon kommer inte att bli Elins denna gången. Elin måste fokusera på hennes studier och då finns det inte tid för en liten valp. 

Idag har de små fått "trava" runt i valprummet och plötsligt blev världen jättestor men de tog det i styv arm. Mamma var nära tillhands och erbjöd mat och trygghet ❤ 
Ha en skön kväll vi har precis ätit en god middag och snart ska vi titta på "så mycket bättre"...men jag har svårt för att se vad som skulle vara bättre än de 8 guldklimparna som ligger i valplådan 😉❣

Ta hand om er 🥰

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Besök

Årets första stora utmaning

Då var vi igång! Här ser ni pojkarna Aramis och Niki som klarade utmaningen perfekt. De är precis fyllda 9 månader m...