Translate

söndag 20 september 2020

Besök och trädgårdsarbete

Intensiv helg och mysig helg!

Vår trädgård har fått en höstuppdatering. Olivträden och citronträden är flyttat till ett mer skyddat läge. Vi har haft besök av en härlig familj och våra tjejer har fått flätor, blivit tränat och kammat av 2 härliga tjejer. 

Det är en speciell känsla att se barn interagera med våra schappar och deras pappa var en riktig talang när det tränades handling i agilitymoment 👍👍 tack för besöket! 
Det blev även en hel del trädgårdsarbete hos Birgit. Växer flyttades, gamla grävdes upp och nya planterades. Brunchen intogs hemma hos oss efter en underbar morgonrunda på Revingehed - så härligt att kunna sitta ute och äta brunch. På eftermiddagen kom Anders hem efter att ha paddlat kanot i 3 dagar och vi avslutade dagen med en härlig runda vid Vombsjön. 

Så lite vatten i sjön har jag nog aldrig sett. Det känns lite oroväckande att se att naturen ännu inte har återhämtat sig efter den torra sommaren 2018. Jag gillar inte regn men att se att den naturliga biotoper förändrats och att delar dör känns inte ok! Vi hoppas att naturen hittar en balans så att vi kan få ha våra vackra bokskogar och sjömiljö kvar🙏 imorgon väntar jobbet med nya inredningsprojekt som ska planeras..sov gott ...nu är huset städat och sängen kallar! Imorgon ska jag skriva om förra helgens upplevelser...ett reportage om ytterligare ett äventyr - I livet med våra schapendoes!! Natti natt! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Besök

Årets första stora utmaning

Då var vi igång! Här ser ni pojkarna Aramis och Niki som klarade utmaningen perfekt. De är precis fyllda 9 månader m...