Translate

lördag 8 augusti 2020

Födelsedagsfest

Nu är Elin hemma igen efter att ha jobbat i Umeå en ca månad. Denna gången tog hon tåget ner och det gick bra men det var en låååång resa. Men hem kom hon! 

Imorgon drar vi till Danmark för att fira Elins födelsedag - det ska bli underbart att samla familjen igen. Vi har inte varit samlande sedan jul på grund av pandemin som pågår. 

Annars går tiden med att jobba och umgås med vänner och hundarna. Anders har haft semester denna veckan och det var behövligt. 

Idag är det väldigt varmt 36 grader på vår uteplats ..vi väntar till det är svalare att gå en sväng med tjejerna - det gäller att se upp så att de inte bränner tassarna på den varma asfalten. 

Angående Saga så är vi snart redo för att möta hennes tilltänkta. Har sagt det ett tag men hon har hållt oss på hals, men nu äntligen känns det som att vi är på g på riktigt! Vi får se, man kan aldrig helt avgöra hur ett löp ska fortlöba då många faktorer kan spelar in ....djur är djur och de löper när de är redo!! 
Ha en härlig helg kram på er! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Besök

Ooppsss they did it again!!

Japp vi har slappat!! Krukorna ute är rensande, växter utplanterade i rabatter och allt är nu redo för vintern! All sommarpynt är undanröjd ...