Translate

söndag 17 april 2022

Fullt upp för snart kommer tiden inte att räcka till!!

Det händer mycket nu har alla öppnat ögonen och inga har blåa ögon vilket är skönt då det inte är önskvärd (diskvalfiserande fel - har dock ingen betydelse för individen ...men- skönt att slippa!) 

De växer så det knakar och alla mår fortfarande bra!! Runda goa valpar som nu testar benen...det går dock lite svajigt men flera är helt uppe på benen och springer numera mot mamma Saga när hon hopper i valplådan. 

Igår var vi på utställning I Malmö och Donna kammade hem bästa tik och blev bäst i rasen. Vi blev mycket glada för det då hon nu är ett CACIB från att bli internationell champion. 
Annars försöker jag hinna med allt annat som man måste fixa med i hemmet. Alla maskiner är avkalkade, soffans överdrag och kuddar är tvättade, ugnen är ren, en bänk har fått lite renovering så att den kan överleva ett tag till, uteplatsen är tvättat, fönsterna putsade mm mm känner mig riktigt duktig!! Det är sånt som inte prioriteras när valparna snart kväver all tid som finns!! 
Vi njuter också av våren det har varit härligt idag - klar blå himmel och nästan vindstilla!! Moa, Donna och Troja har varit på utfärd med Anders nästan hela dagen - de är trötta efter en lång dag på vandring i Skåne - Anders tog årets första dopp i havet 😱

Nu är solen på väg ner och jag ska hålla kväll - imorgon är en ny dag och vi hoppas på lika fint väder!! 

Ha en fortsatt trevlig påsk - vi ses!.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Besök

2024 första vårmånad

Mars 2024 de 5 glada tjejerna njuter av att ljuset kommit tillbaka och vissa dagar har vi kunnat sitta i trädgården och fikat.  ...