Translate

lördag 26 mars 2022

Äntligen semester

Nu är det semester och det känns skönt att ta en break från jobbet och övergå till att ha full fokus på fritidsintresset hundarna 😉 

Semestern inleddes med en solnergång som var magisk vilka färger himlen bjöd på 🧡

Saga är fortfarande rund, go, orörlig och lite flåsig men GLAD och nöjd med livet. Nu ska vi bara mysa och ha kolla på allt runt den kommande förlossningen. Valprummet är redo och de andra hundarna får inte längre vara där. Det är bara Saga och jag som bor där. Detta är för att den valpande tiken inte ska känna någon stress över att en annan hund kan "komma åt" hennes valpar innan hon är bekväm med det! (Det betyder inte att de andra skulle göra något dumt - men det är så naturen är - en valpande hund vill vara i fred och skapa trygghet för hennes valpar. 

Rummet är mörkt, rent, enskild och svalt vilket är perfekt för en valpande tik! Saga ligger under sängen och sover. Tempen har ännu inte gått ner så valpningen är inte på gång än men snart så är de små redo att möta världen ....det är så himla spännande och lite nervöst. 

Idag har jag klippt ner alla perenner och gräs i trädgården det känns skönt att få lite ordning och få bort allt som vissnat under vintern. 
Penséer är planterade och lyser upp i allt det gråa. 

Våren är verkligen här och solen har lyst på oss hela dagen!! 

Ha en trevlig helg! 

Vi 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Besök

2024 första vårmånad

Mars 2024 de 5 glada tjejerna njuter av att ljuset kommit tillbaka och vissa dagar har vi kunnat sitta i trädgården och fikat.  ...