Translate

söndag 4 juli 2021

Intensiva dagar!

Valparna växer och är nyfikna på allt de ser. Utvecklingen går snabbt och nu springer de runt I trädgården och leker med varandra, mig, mina gäster och de andra hundarna i familjen. 
Donna är en fantastisk mamma som hela tiden har koll på de små och erbjuder mat om så önskas - "baren" är alltid öppen 😉

Idag är sista dagen för besök av potentiella valpköpare och sedan ska vi studera och tänka vem ska matchas ihop med vem. Vi har träffat många härliga vuxna och mysiga barn de senaste veckorna. Det är fantastisk att ett gäng valpar kan generera nya möten med människor man aldrig hade mött om det inte vore för dem. 

Det är full rulle i korta stunder och sedan är det sovdags några timmar. 

Maten serveras 4 gånger om dagen och de har god aptit. Efter maten blir det lek I trädgården, kiss/bajs och sedan vila igen - det är så underbart att sitta i gräset och studera dem. Igår var det Anders cykel som var nytt för dem. De luktade på den, smakade på den och tittade med stora ögon. 
Som ni kan se så har de även fått på halsband på sig - detta är mest för att även den biten ska läras in. 

Ikväll ska de få en kort runda i bilen om det inte blir åskoväder. Det hänger åska i luften.

Nu ska de vuxna hundarna rastas och sedan kommer nästa gäng. 

Ha en härlig söndag 
Kram på er 🥰

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Besök

Glad midsommar

Vi har verkligen laddat batterierna och njutit av ledigheten vilket var behövligt 🥰 Strandhäng och underbar mat vad kan man öns...