Translate

onsdag 9 juni 2021

Hej världen!

Nu öppnas ögonen ....de är inte vid öppna som ni ser,  men alla har små glipor och de försöker titta men än är det väldigt suddigt och de kniper för att sakta men säkert få in ljuset och alla synintryck i deras live 🥰
Det är varmt och skönt I Skåne just nu och vi njuter av livet utomhus. Donna är redo när som helst att springa in till valparna när de kallar. Och hon ligger gärna med dem långa stunder. Hon pysslar och tvättar dem och efter en stund kommer hon ut till oss andra. 

Vi går 3 promenader om dagen (som vanligt - dock inte så långa)  så att de andra hundarna på kenneln får deras aktiviteter och släng av det normala livet. 

Annars går allt helt efter boken och snart så kan vi titta alla 7 i ögonen och det är så spännande för nu går det fort mot att världen blir större och livet lite mera "vanligt" och aktiviteten ökar.
men bäst av allt är mammas mjölk och närhet. De ökar fint i vikt sover hela natten (får en liten slurk - det hör jag då jag sover i valprummet) och det råder lugn och ro i huset. 

Imorgon är de 2 veckor och då ska alla vägas...ska bli kul att se hur mycket de har ökat. De är iallafall runda och goda hela högen 💙💙💙💙❤❤❤! 

Ha det bra! Njut av kvällen. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Besök

3 veckor med Donnas valpar

Nu bor vi i köket och där trivs vi! Hänger med på allt som  händer, men vilar mest!  Klorna är klippta igen och de är vägda alla...