Translate

lördag 16 januari 2021

-12 grader och sol

Ibland händer det saker som gör att någon behöver en hjälpande hand i dubbelt bemärkelse! Därför är Alma här över helgen medans mattes hand läker. 
På morgonen stod kvicksilvret på -12 grader och det är kallt för att vara Skåne och det var samtidigt lite blåsigt. Men trots det så packade jag in hundarna i bilen och körde till Haväng. Längtade så efter att gå där, samla kraft och sortera tankarna. 

Hundarna var överlyckliga och sträckte ut på de öppna vidderna. Det märktes tydligt att även de hade saknat att springa just där. 

Det var reelt kallt när vågorna träffade land frös en del till is, men såååå fantastiskt skönt inte en människa inom synhåll då vi var på plats tidigt. 
Ingen snö fanns det just där men i Brösarp var där massor. 
Hundarnas naturliga vattenskål var bottenfrusen 

men de hittade ett ställe där den naturliga källan fortfarande släppte ut rinnande vatten. Duktiga tjejer som reder sig själva 🥰 efter ett kort i en affär för att köpa en skrivare blev den runda till och denna gången på ett ställe där det var lite snö. Allt som allt en härlig dag med massor av lek och massor av frisk luft.....sköönt 🥰
 Ha en härlig kväll kram från oss 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Besök

Nästa utmaning agilitytävling och uppvisning

Vilka härliga hundar vi har ❤️❤️❤️❤️❤️ fast denna gången var det endast Moa och Donna som tävlade. Troja har gått i pension, Sag...