Translate

måndag 5 oktober 2020

Älskade Saga

 Äventyr är härliga speciellt när det är på väg att få ett lyckligt slut! 

Vi är så himla glada!! Saga ska bli mamma. Att hon själv blev till är lite av ett äventyr det med (där av namnet + plus att det är bokstäver ur italienska kennelmammans efternamn).

Sagas pappa Mistral var 12 år när det var dags för parning och precis som med oss människor är fertiliteten inte i topp när man blir äldre, men jag valde ändå att köra hela vägen till till Italien när Sagas mamma var redo för parning! Mitt mål var att hämta hem linjer som innehåller egenskaper jag älskar. Men det var en chansning som föll väl ut då det den 17.7. 2017 föddes 3 sunda och friska tikar.

 Någon blev "besviken" då de önskade en hane men de ändrade sig snabbt och VILKEN tur för Yuta, som idag har ett lyckligt och meningsfullt liv i Holland. Yuta är en duktig vallhund som gör ständiga framsteg tackvare ägaren och hennes duktiga tränare Bart. Den andra syrran Sira lever efter "MÅNGA och men", ett lyckligt och hälsosamt liv tillsammans med familjen Triumf och halvbrodern Aris..a match made I Heaven 🥰 lilla goa Sira ❤ du har de bäst tänkliga ägarna och det glädjer mig och vår familj I Italien MYCKET! 

Nu väntar vi med spänning på vad Saga har i magen. Hon är redan rundare och har nu gått in i vecka 5.


Saga mår toppen men hennes sedvanliga schapperusningar som att hoppa över stockar och sten och snurra runt har blivit lite färre. Men go och glad är hon som vanligt och aptiten är där inget fel på, just nu är där plats och illamåendet (på grund av dräktighet) har upphört. Min lilla matglada tös är sig lik fast lite bredare 😉😉 - ha en skön kväll!! 

 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Besök

Ooppsss they did it again!!

Japp vi har slappat!! Krukorna ute är rensande, växter utplanterade i rabatter och allt är nu redo för vintern! All sommarpynt är undanröjd ...