Translate

måndag 3 februari 2020

Äntligen sol

Äntligen kom solen och vad passar bättre än att ta en tripp till Danmark för att träffa ett härligt gäng schapendoes och deras hussar och mattar.

Det var en STOR dag för mig då hela 4 valpar efter Donna som nästan på dagen blev 11 månader och en valp efter Troja som är 5 månader deltog. Det blev ett kärt återseende och många samtal om dessa valpar. Intressant att höra andra prata om de invividerna som jag på närmsta håll följd fram tills att se var 8 veckor och kul att se dem utvecklas.

Jag lovar mitt hjärt hoppade rundor i kroppen av glädje. Alla var nöjda och glada i deras valp som på olika sätt utvisade "talanger"/utmaningar det blev många goa skratt 😜🤣🤣🤣 ....schappar är uppfinningsrika ...Hanne K hade hittat Hippi på trimbordet han hade själv hoppat upp 75 cm rätt upp i luften, Hanne S hade en utmaning i att Flicka älskar alla och därför har svårt att konsentrera sig på en agilityplan, Matteo och Tine jobbar med Aske då han tycker det är synd om honom när han ska vara ensam hemma men det går framåt som tur är....som sagt samtalen och skratten var många ...genmensant för alla är att de är välfungerande, friska, arbetsvilliga glada och sociala och därmed rastypiska schapendoes ...som vi alla älskar ❤ tack för en underbar dag alla gamla och nya vänner 🙏

















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Besök

Årets första stora utmaning

Då var vi igång! Här ser ni pojkarna Aramis och Niki som klarade utmaningen perfekt. De är precis fyllda 9 månader m...